Mijović: Što se tiče košarke, uživali smo u Beogradu

Trener Budućnosti Petar Mijović ocenio je da je derbi meč sa Partizanom u 19. kolu ABA lige opravdao očekivanja, a da je njegov tim imao veliki pad u finišu meča.

Košarkaši Partizana savladali su u derbiju Budućnost rezultatom 87:82.

"Mislim da je derbi meč opravdao očekivanja, mislim da ste mogli da gledate dobru košarku i da uživate u predstavi oba tima. Znali smo da nas čeka težak posao i zahtevan tim, bez obzira na to što su imali dve teške utakmice. Apsolutno sam znao da će ekipa izaći sa velikom energijom", rekao je Mijović novinarima posle meča.

Budućnost je bolje započela utakmicu, ali je Partizan preuzeo kontrolu u nastavku. 

"Dobro smo otvorili meč. Zatvorili smo Partizan u nekim stvarima koje su mu donesile rezulatat. Imali smo kontrolu u 14-15 minuta, ali smo imali i ozbiljan pad u finišu. Za pobedu u ovom meču bilo je potrebno da imao bolji rezultat na poluvremu", ocenio je Mijović.

On je pohvalio Ognjena Jaramaza i Markusa Pejdža, koji su pružili najbolje partije u timu crno-belih.

"Jaramaz i Pejdž nisu isti kao prvog dana, rastu u sistemu Andree Trinkijerija. Kad smo imali dobru odbranu, oni su nas kažnjavali. Za pobedu u ovakvom meču, sa ovakvom atmosferom, trebalo je da budemo maskimalno koncentrisani. Kažnjavali su nas preko skokova i tranzicije", rekao je trener Budućnosti.

"Nastavljamo dalje, imamo tri kola, ne bavimo se kalkulacijama. Idemo na pobede, svesni smo da neće biti lako. Partizanu želim sve najbolje. Što se tiče košarke, uživali smo u Beogradu večeras", zaključio je Mijović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи