Šakota: Previše izgubljenih lopti, bilo je teško kreirati igru

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota čestitao je ekipi Himkija na pobedi u 24. kolu Evrolige, istakavši da su bili bolji tim tokom celog meča.

Crveno-beli su u Moskvi izgubili od Himkija 78:72.

"Čestitke Himkiju,bili su bolji, vodili su celu utakmicu. Sa druge strane, mi smo imali previše izgubljenih lopti, čak 21. To je ogroman broj i bez naših bekova koji nisu igrali zbog povrede, bilo je teško kreirati bilo kakvu igru. Pokušali smo, ali nije bilo dovoljno", rekao je Šakota za klupski sajt posle utakmice u Moskvi.

Ovo je bio četrnaesti poraz crveno-belih u elitnom evropskom takmičenju, dok je ekipa iz Podmoskovlja ostvarila desetu pobedu.

U narednoj utakmici, posle gostovanja u Baru i završnice nacionalnog Kupa Radivoja Koraća, košarkaši Crvene zvezde dočekuju u "Štark areni" ekipu moskovskog CSKA.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи