Šakota: Nestrpljivo smo čekali Stratosa

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je pobeda protiv Panatinaikosa veoma važna, posebno jer je ostvarena u teškom periodu jer ekipa ima zgusnut kalendar u ABA i Evroligi.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panatinaikos sa 78:73 i meču 23. kola Evrolige.

"Veoma važna pobeda za nas. Panatinaikos je poslednji meč igrao protiv Valensije. Ima jak tim, najjači skakački tim. Bilo je puno emocija nakon derbija, dali smo sve od sebe. Igrači su se vratili iz bolesti i povreda. Dolazimo iz ritma koji nema nikakve veze sa Evroligom. Na početku su svi brži od nas. Mi možemo mnogo stvari da predvidimo, ali pred meč dobijem informaciju da Kuzmić ne može da igra. Trebalo je okrenuti utakmicu i pobediti i ja bih se tu zadržao i čestitao momcima", rekao je Šakota.

On je istakao da je ključnu ulogu ima oporavljeni Stratos Perperoglu.

"Stratosa smo nestrpljivo čekali. Nisam želeo da ga rizikujemo u derbiju. On je igrač sa velikom ličnošću, možda ne u najboljim godinama, ali nam veoma znači", poručio je Šakota.

Zvezda za dva dana gostuje Himkiju, potom sledi duel u ABA ligi protiv Mornara u Baru, a potom završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије