Veličković: Na poluvremenu smo rekli da se ne vraćamo poraženi

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da su crno-beli protiv Virtusa verovali u pobedu i da nisu želeli da se poraženi vrate u Beograd.

Crno-beli su posle preokreta pobedili 84:82 Virtus u Bolonji u petom kolu Top 16 faze, za prvo mesto u grupi E i četvrtfinale Evrokupa.

"Prvo što bih imao da kažem jeste da je ovo posebna grupa momaka. Na poluvremenu smo pričali i rekli smo da za Beograd ne idemo sa porazom, da prvo poluvreme nije ono što smo mi i da to nije košarka koju mi igramo. Momci su odigrali stavrno muški, verovali smo do kraja", rekao je Veličković novinarima posle meča.

Krilni košarkaš pohvalio je pristup i kada je Virtus imao dvocifrenu prednost.

"Timska pobeda, verovali smo celo drugo poluvreme i kada su poveli sa 15 razlike, ali momci su izdržali. Dobili smo na strani što nije lako. Hvala našim ljudima što nas bodre, a pozvao bi ih da dođu u 'Arenu', jer u nedelju imamo važnu utakmicu u ABA ligi".

Veličković je rekao i da o četvrtfinalu Evrokupa još uvek niko ne razmišlja, jer je nastup regionalnoj ligi sada prioritet.

"Pre utakmice sam rekao - ljudi mi se borimo za prvo mesto i to smo zaslužili. Imamo još jednu utakmicu kod kuće, o tome ćemo kasnije da razmišljamo. Imamo ABA ligu koja nam prioritet, Budućnost je ekipa koja ima isti broj pobeda i poraza kao i mi. Moramo da se odmorimo i spremimo i da igramo košarku iz drugog poluvremena protiv Virtusa, to je recept", zaključio je Veličković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво