Marina Maljković za RTS: Želimo da ponovo obradujemo narod

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković u intervjuu za RTS pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre izjavila je da njene izabranice žele da izbore plasman i još jednom obraduju naciju.

Srbija je domaćin kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koji će se održati od 6. do 9. februara u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Izuzetno smo zahvalni državi i KSS što smo domaćini ovakvog turnira, biće to dosta značajno za nas. Sigurna sam da ćemo napuniti Pionir, pogotovo sa devojčicama koje vole košarku i čiju bazu želimo da širimo u narednim godinama", izjavila je Maljkovićeva.

Protivnici naše reprezentacije biće Mozambik Nigerija i SAD.

"Ljudi će se iznenaditi kad vide kako igra Nigerija, to je tim za svaki repsekt, ne smemo da razmišljamo o poteškoćama i problemima, na njih smo navikli, imamo veliki san ispred nas i želimo da to postaje java", rekla je selektorka.

Srpske košarkašice imale su jake treninge pred kvalifikacioni turnir.

"Nemamo izbora i na šta da se žalimo, naše je da pokušamo da obradujemo narod, da se reprezenetacija po drugi put nađe na OI. Da su treninzi jaki, jesu, ali mislim da one osećaju odgovornost i suvišno je pričati o želji da se plasiraju na OI i da svima pokažemo da mi vredimo i da 2016. nije bila slučajna", zaključila je Marina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво