Jokićev trener o reprezentaciji: Igor i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije

Majk Meloun, trener Denver nagetsa u kojima igra Nikola Jokić, rekao je za RTS da još nije razgovarao sa trenerom reprezentacije Srbije Igorom Kokoškovom. Meloun se u razgovoru sa našim Aleksandrom Žigićem osvrnuo na mogućnost da se pridruži stručnom štabu "orlova".

Pre nekoliko nedelja Košarkaški savez Srbije objavio je da će se trener Denvera pridružiti Igoru Kokoškovu kao savetnik, ali je on to demantovao rečima da pregovori traju.

Od tada, ističe za RTS, nije bilo priče sa Kokoškovom, koji je ujedno i pomoćni trener Sakramento kingsa.

"Nije bilo više razgovora. Igor i ja ćemo pričati uz nekoliko čašica rakije i odlučiti o svemu. Do tada se brinem o Denveru, da budemo najbolji mogući tim", rekao je Meloun u razgovoru za RTS.

On se osvrnuo i na izbor Nikole Jokića za Ol-star utakmicu.

"Vrlo zaslužena počast. U mojim očima, Nikola je ne samo Ol-star, nego i 'Ol-NBA'. Jedan je od najboljih u ligi, jedan od najboljih visokih igrača na svetu. To što će predstavljati Denver nagetse u Čikagu na Ol-star utakmici je sjajno za njega, našu organizaciju i sve navijače tima u Americi, ali i Srbiji."

Momak iz Sombora nije želeo da preuzme sve zasluge na sebe, već je istakao da je njegov uspeh priznanje celom timu.

"Svi moji saigrači su doprineli tome, ne bih mogao bez njih. Naša košarka je bazirana na timskoj igri i moram da se zahvalim njima jer su bili fenomenalni. Imamo mnogo igrača i uvek neko ispliva", kazao je Jokić i prisetio se kako je igrati pred srpskim navijačima:

"U Milvokiju je bilo naših ljudi. Video sam naše dresove i zastave. Uvek je uživanje igrati pred svojim narodom."

Za kraj, kazao je da je navikao da bude pod lupom, posebno posle fantastične prošle sezone.

"Pritisak, trema i umor su sastavni deo posla ili igre kojom se bavimo. Mnogo je očekivanja, ali kada sudija baci loptu gore - sve nestaje", zaključio je Jokić za RTS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво