Zvezda preko Laktaša do trećeg mesta u ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao gosti savladali ekipu Igokee sa 94:79, u poslednjoj utakmici 17. kola ABA lige. Crveno-beli se domogli trećeg mesta na tabeli regionalnog takmičenja.

Crvena zvezda savladala je u Laktašima ekipu Igokee sa 94:79, u poslednjoj utakmici 17. kola ABA lige, pa ekipa Dragana Šakote trenutno zauzima treće mesto na tabeli.

Crveno-beli su ubedljivo trijumfovali u Republici Srpskoj, a prednost su povećavali iz minuta u minut.

Igokea je u prvom poluvremenu pokušala da održi kakav-takav priključak, ali su Beron i Panter bili raspoloženi u šutu za tri poena, pa je Zvezda na veliki odmor otišla sa 48:37.

Domaći tim bio je loš u šutu za tri poena, što je Zvezda iskoristila i povećala prednost u trećoj deonici, a veliki problem za Igokeu bila je i peta lična greška Đorđa Gagića.

Crveno-beli su u poslednjoj deonici sačuvali prednost i došli do 11. trijumfa u takmičenju, istovremeno i do trećeg mesta na tabeli.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džejms Gist sa 17, Braun, Beron i Štimac postigli su po 13, dok su na drugoj strani Lešić i Grin postigli po 16.

U narednom kolu, Crvena zvezda na svom terenu dočekuje ekipu Partizana u novom "večitom" derbiju.

ABA liga - 17. kolo:

Subota:

Cibona - Budućnost 78:87

Partizan - Zadar 87:60

Nedelja:

Mega Bemaks - Krka 88:61

Cedevita - Primorska 69:72

Mornar - FMP 85:82

Ponedeljak:

Igokea - Crvena zvezda 79:94

Tabela: Partizan 14-3, Budućnost 13-4, Crvena zvezda 11-6, Cedevita 10-7, Mornar 10-7, FMP 10-7, Primorska 10-7, Igokea 6-11, Krka 6-11, Cibona 5-12, Zadar 4-13, Mega Bemaks 4-13.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво