Koronavirus seli turnir iz Fošana u Beograd

Ženski košarkaški kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju, koji je trebalo da bude održan u kineskom Fošanu, igraće se u Beogradu, saopštila je Međunarodna košarkaša federacija.

Kako je navedeno na Fibinom sajtu, posle pažljive procene situacije zbog koronavirusa kao glavni prioritet stavljena je bezbednost učesnika, pa je Izvršni odbor odlučio da se grupa premesti u Begrad, gde je već planiran jedan od kvalifikacionih turnira.

Fiba se za Srbiju odlučila i zbog toga što je ulazak u državu moguć bez viza za građane sve četiri zemlje učesnice kvalifikacionog turnira - Kina, Velika Britanija, Koreja i Španija.

Kvalifkacioni turnir biće održan od 6. do 9. februara, a pored prebačene grupe iz Fošana, u Beogradu u hali "Aleksandar Nikolić" vizu za Tokio će tražiti domaćin, Sjedinjene Američke Države i Mozambik.

Preostala dva kvalifakciona turnira biće organizovana u francuskom Buržu i i belgijskom Ostendeu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи