FBI se uključio u istragu o pogibiji Kobija Brajanta

Američki Federalni istražni biro (FBI) uključio se u istragu o padu helikoptera u kojem su nastradali Kobi Brajant, njegova ćerka Điđi i još sedam osoba.

Helikopter u kojem se nalazio Kobi sa ćerkom Đinom i još nekoliko osoba srušio se u nedelju posle podne u Kaliforniji, u mestu Kalabasasu, nedaleko od Los Anđelesa.

U istragu se uključio i FBI, koji istražuje mesto nesreće, gde je pao helikopter, potvrdio je jedan zvaničnik te službe i dodao da se tim FBI-ja za prikupljanje dokaza nalazi na licu mesta i da u tome pomaže lokalnim vlastima.

Zvaničnu istragu o ovom nesrećnom slučaju vodi Odbor za bezbednost nacionalnog saobraćaja, koji ispituje uzrok nesreće.

Kako je rekao portparol te službe Džoš Rubinštajn, vremenski uslovi u trenutku leta nisu ispunjavali minimalne standarde za letenja zbog magle, objasnivši da kada su takvi uslovi, helikopterima se ne dozvoljava da lete.

Helikopter u kojem su se nalazili Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka je u 9.40 po lokalnom vremenu u nedelju išao ka jugu, prema brdovitom predelu i pao pet minuta kasnije, a o padu letelice policiju je obavestila grupa biciklista.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара