Vujošević: Svaki rezultat je moguć u Moskvi

Košarkaši Partizana otputovali su u Moskvu na poslednju utakmicu prve faze Evrolige, a trener ekipe Duško Vujošević rekao je da se protiv evropskog prvaka CSKA može očekivati bilo koji rezultat.

"Čuda su moguća i dešavaju se, ali ne često, zato i jesu čuda. Mi ćemo odigrati časno i normalno, a moguć je svaki rezultat - od ubedljivog poraza do iznenađenja", rekao je Vujošević pred odlazak u Moskvu.

Partizan bi pobedom nad CSKA osigurao plasman u Top 16 fazu, ali bi i uz poraz prošao ako Real Madrid na svom terenu pobedi Efes Pilsen.

"Očekujem da Real pobedi, ipak bi drugačiji ishod bio iznenađenje. Mnogo puta smo gubili sa pola koša razlike i nismo imali sreće, ali ipak mislim da smo zaslužili prolazak u drugu fazu", kazao je trener sedmostrukog uzastopnog prvaka Srbije.

"Etore Mesina, trener CSKA, je moj prijatelj i znam da će želeti da se iskupi za način na koji su pobedili u prvom meču. Od igrača uvek traži ne samo pobedu, već najbolju moguću igru. CSKA je mnogo jači od nas, ali nećemo igrati kukavički, već želimo da pokažemo koliko vredimo", rekao je Vujošević.

Javnost u Srbiji skoro uopšte ne pominje mogućnost pobede Partizana u Moskvi, već se očekuje rezultat iz Madrida. Novinari i navijači izrazili su bojazan da će "crno-beli" košarkaši biti zaokupljeni mečom u Španiji da će im to smetati u duelu sa CSKA.

"Ma, nema šanse da se to desi. Mislim, ovi momci su sjajna ekipa, njima ne treba nikakva motivacija. Mi mnogo putujemo i tu se trošimo i umor je jedini razlog zašto u pojedinim utakmicama izgleda da igrači ne izgaraju. Znam da će biti potpuno koncentrisani na svoju utakmicu", rekao je Vujošević.

Sve tri utakmice D grupe počinju u 19.30 časova.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара