Jokić: Nema izgovora, to je "mamba mentalitet"

Srpski košarkaš Nikola Jokić govoreći o smrti Kobija Brajanta, istakao je da je ceo svet, ne samo košarka, izgubio veliku osobu. Brajant je bio jedan od devetoro stradalih u helikopteru koji se srušio u Kalabasasu, u blizini Los Anđelesa.

Brajant je poginuo odlazeći na utakmicu koju je igrala njegova ćerka, ljudi širom sveta su počeli momentalno da se opraštaju od "Crne mambe", među njima su bili Luka DončićBogdan BogdanovićMajkl DžordanVlade DivacŠekil O'Nil...

"Da budem iskren, nisam mogao da verujem. Rekao sam: 'Gospode, da li je moguće? Da li se ovo dešava?' To je veliki gubitak za sve, posebno za njegovu porodicu. Tragedija, ne znam šta da kažem", rekao je Jokić nakon trijumfa Denvera nad Hjustonom.

Momak iz Sombora je u tom meču upisao novi tripl-dabl i bio na MVP nivou, a nakon susreta je objasnio koliko je Kobi značio mladim košarkašima u Srbiji.

"On je legenda. Ne samo ovde, nego svuda na planeti. Svet je izgubio veliku osobu, idola i uzora. Upoznao sam ga tokom prve godine u NBA ligi, bio sam ruki i razgovarao sa sudijama pre utakmice i on je bio tu."

Za kraj, upitan je da prokomentariše to što nisu odložene utakmice u najjačoj ligi sveta, uprkos kritikama javnosti.

"Kada razmišljate o Kobiju, ne postoje izgovori. Ništa ne može da vam (mu) skrene misli sa onoga što volite. To je 'mamba mentalitet", zaključio je Jokić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво