Kokoškov: Treba da se bavimo igračima, a ne ko je u stručnom štabu

Sakramento je slavio na gostovanju Bulsima u Čikagu gde je dopisnik RTS-a Aleksandar Žigić iskoristio priliku da razgovara sa selektorom Srbije Igorom Kokoškovim.

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Čikago 98:91, prekinuvši tako seriju od šest poraza.

Dopisnik RTS-a iz Čikaga Aleksandar Žigić razgovarao je sa pomoćnim trenerom tima iz Kalifornije i selektorom Srbije Igorom Kokoškovim.

Jedna važna pobeda, kako ste vi doživeli utakmicu

"Sakramento je u jednoj nezavidnoj situaciji, ne možemo da prođemo ni kroz jednu utakmicu a da nam neko ne fali. Ne možemo da budemo svi zdravi i to utiče na rezultate tima, ali moramo da se oslonimo na momke koje imamo".

Ima li nešto novo u vezi priprema za kvalifikacioni turnir u Beogradu

"Stalno se nešto dešava. Lakši deo posla biće kada se okupi reprezentacija i krenemo da se bavimo samo košarkom, u ovom trenutku bavimo se logistikom i pripremom, razgovaramo sa ostalim savezima. Čitav naš projekat se bazira od prozora koje igramo sada u februaru, do predolimpijskog turnira koji se igra u junu".

Igrači koji igraju u NBA su oduševljeni i smatraju da ste vi najbolji izbor u ovom trenutku

"Drago mi je zbog toga ali svaki dobar tim se bazira na igračima. Mislim da mediji više treba da obrate pažnju na igrače nego na to ko je trener i ko je u stručnom štabu".

Selektor Srbije nije potvrdio da li će se trener Denvera Majkl Meloun priključiti našoj reprezentaciji.

"U ovom trenutku ne treba da se bavimo time. Meloun je eminentan trener ali su svi u NBA usresređeni na svoje sezone i vrlo malo pričamo o junu".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво