Džejms i Adetokunbo kapiteni, Dončić uz "kralja" na Ol staru

Objavljene prve petorke Ol star meča, koji se igra 16. februara u Čikagu.

Kapiteni (igrači sa najviše glasova) su, kao i prošle godine, Lebron Džejms (Zapad) i Janis Adetokunbo (Istok).

U prvoj petorci Zapada su još Luka Dončić (Dalas), Džejms Harden (Hjuston), Kavaj Lenard (Klipersi) i Entoni Dejvis (Lejkersi).  

Dončiću je ovo prvi nastup na Ol star utakmici, dok je Džejmsu ovo 16, po čemu se izjednačio sa Timom Dankanom i Kevinom Garnetom. 

Na drugoj strani, uz kapitena iz Milvokija, su Tre Jang (Atlanta), Kemba Voker (Boston), Paskal Sijakam (Toronto) i Džoel Embid (Filadelfija).

Grčki reprezentativac će četvrti put igrati na Ol star meču, a u prvoj petorci su i dvojica debitanata - Jang i Sijakam. 

Naredne nedelje će se saznati imena ostalih učesnika (sedmorica sa Istoka i sedmorica sa Zapada), koje će kapiteni birati bez obzira na konferenciju.

Startere su birali navijači, dok će igrače koji će ulaziti sa klupe odabrati treneri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво