Mejson Plamli za RTS: Tim sluša sve što Jokić kaže

Denver nagetsi nisu uspeli da ostvare pobedu u gostima u Hjustonu i pored osmog tripl-dabla Nikole Jokića ove sezone. Novi član tima, Vlatko Čančar iskoristio je tri minuta da ubaci i jednu trojku. Aleksandar Žigić razgovarao je na prethodnoj utakmici, u Mineapolisu, sa Čančarom i sa još jednim Nikolinim saigračem, Mejsonom Plamlijem.

Slovenački igrač Vlatko Čančar novi je saigrač Nikle Jokića u redovima Denvera. U avgustu je potpisao trogodišnji ugovor sa timom iz Kolorada.

Kako funkcioniše vaša saradnja sa Nikolom

"Super smo, dosta mi je pomogao ali i cela ekipa. Sa Nikolom sam super i stvarno se dobro razumemo".

Kakvi su utisci o NBA ligi, koliko se razlikuje od Evrope?

"Dosta se razlikuje, atleticizam je na prvom mestu. Igra je duža i brža. NBA je najbolja liga na svetu".

Denver sigurno ulazi u plej-of

"Za mene je to dobro iskustvo što sam u timu koji šampionski razmišlja. Sve ide po planu. Treba da budemo strpljivi i sve će doći na svoje mesto"

Aleksandar Žigić razgovarao je sa još jednim Jokićevim saigračem, Mejsonom Plamlijem.

"Jokić je vrlo zahtevan i dobar igrač. Kada uđem u igru kaže mi da ne pokvarim stvari. On je sjajan momak i za mladog igrača već ima puno iskustva i u vrhu je lige. Tim sluša sve što on kaže".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво