Trener Denvera Majk Meloun demantovao da je dogovorio saradnju sa reprezentacijom Srbije

Prvi trener Denver nagitsa Majk Meloun demantovao je da je dogovorio saradnju sa reprezentacijom Srbije na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji će se u junu održati u Beogradu.

Prvi strateg tima iz Kolorada, uoči utakmice između Denvera i Šarlota , na pitanje američkih medija da li je dogovorio saradnju sa košarkaškom reprezentacijom Srbije odgovorio je da "to nije sasvim tačno".

Majk Singer u svom tvitu navodi da je bilo razgovora ali da ništa zvanično nije dogovoreno.

Pretpostavlja se da su pregovori između trenera Nagetsa i Košarkaškog saveza Srbije još u toku.

Informaciju da će se Meloun priključiti srpskom timu je na svom sajtu u noći između utorka i srede objavio Košarkaški savez Srbije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво