Hemofarm želi u drugi krug, FMP-u teoretske šanse

Košarkaši Hemofarma u utorak će protiv Nimburka u Češkoj probati da nadoknade poraz od španskog Bilbaoa u prošlom kolu Evrokupa i plasiraju se u drugu fazu takmičenja.

Plej Vrščana Miljan Pavković ocenio je da je su prethodna dva poraza, od Bilbaoa u Evrokupu i Partizana u Jadranskoj ligi, bili samo prolazna faza.

"Utakmica sa Nimburkom nam je jako bitna jer želimo u drugi krug Evrokupa. Znamo da su naši protivnici motivisani, s obzirom na to da i njih pobeda vodi u drugi krug. Ipak, mislim da imamo kvalitetniji tim. Ako budemo igrali kao u prvom delu sezone, možemo da očekujemo pobedu. Imali smo mnogo problema sa povredama, ali sada smo kompletni i spremni", rekao je Pavković.

U grupi H Bilbao je već izborio plasman u drugi krug, a to će poći za rukom i pobedniku meča Nimburk-Hemofarm, koji počinje u 18 sati.

Košarkaši FMP Železnika u poslednjoj utakmici grupe G gostuju nemačkom Artlandu. "Panteri" imaju samo teoretske šanse za plasman u drugi krug jer su poslednjeplasirana ekipa sa jednom pobedom.

Železnik bi za plasman u drugu fazu takmičenja trebalo da pobedi Artland sa 33 razlike, ali i da u isto vreme Pamesa pobedi Bolonju, a ukoliko nemačka ekipa trijumfuje proći će dalje.

Iz grupe G Pamesa je već obezbedila plasman u drugu fazu takmičenja sa pet pobeda, dok Artland i Fortitudo imaju skor od po dve pobede i tri poraza.

Utakmica između Artlanda i FMP Železnika igra se u utorak od 19 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи