Prekinuto košarkaško prvenstvo BiH

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine prekinuo je takmičenje u muškoj ligi, tvrdeći da su Igokea i Sparsi "neregularno" zakazali utakmicu za utorak uveče.

Prema rasporedu takmičenja, utakmica između ova dva tima bila je zakazana za protekli vikend, ali je odložena zbog utakmice ABA lige.

Sarajevski mediji pišu da je komesar takmičenja, Siniša Jakovljević dozvolio pomeranje termina odigravanja meča, ali je upravni odbor naknadno poništio odluku i "praktično prekinuo prvenstvo", piše Kliks.

U saopštenju koje je dostavljeno klubovima "došlo je do kršenja propozicija te je samim tim narušen kalendar i regularnost takmičenja".

Donosi se odluka o prekidu Lige 12 prvenstva BiH... do okončanja sastanka i donošenja zaključka od Upravnog odbora KS BiH, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво