Šakota zadovoljan pristupom, ali brine zbog povrede Davidovca

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota čestitao je svojim igračima na pobedi i ozbiljnosti u meču protiv Mege.

Crveno-beli su pobedili Megu sa 103:85 (18:20, 25:29, 19:32,23:22), u poslednjem meču 15. kola ABA lige u Hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.

"Mi smo hteli da odigramo odgovornu utakmicu, da iskontrolišemo minutažu. Ulazimo polako u povrede, ali to je druga tema. Možda nas je to poremetilo, ali smo uspeli da ostvarimo cilj. Igrači su ispunili očekivanja večeras. Zadovoljan sam pristupom i to je osnovno. Bilo je više energije i emocije u Evroligi, a malo manje u ovim manjim utakmicama. Pristup je bio dovoljno dobar da Mega nije uspela da to prevaziđe sve to. Nisu uspeli da vežu nekoliko poena", rekao je Šakota na konferencije za medije.

Meč je obeležila i povreda Dejana Davidovca, koji je napustio parket u prvom poluvremenu, a prema rečima trenera Šakota, još se ne zna težina povrede.

"Nadam se da nije nista ozbiljnije, već imamo probleme sa povredama. Kod Kuridže znamo da je odsustvo od deset do 15 dana, a za Filipa Čovića ne znamo. To su igrači koji nam fale, no uvek to neko nadoknadi", kazao je Šakota.

Trener Mege Dejan Milojević čestitao je Zvezdi na pobedi.

"Da bismo bili bolji od Zvezde, oni moraju da igraju mnogo loše, a mi mnogo dobro. Ovo nisu protivnici protiv kojih trazimo pobedu. Protiv Zvezde sve greške su skupe. Kada sa šest razlike Zvezde digne igru za 15 odsto i kad dobro šutira, Mega nema šta traži", rekao je Milojević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво