Peković tim menadžer reprezentacije Crne Gore

Nekadašnji košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković izabran je za tim menadžera reprezentacije, saopštio je Košarkaški savez Crne Gore (KSCG). Crna Gora kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinje 21. februara mečom protiv Velike Britanije.

Nikola Peković, proslavljeni crnogorski košarkaš i nekadašnji NBA as, novi je tim menadžer reprezentacije Crne Gore, dok je Blagota Sekulić, nekadašnji kapiten nacionalnog tima, postao saradnik selektora Boška Radovića u stručnom štabu.

"Sigurno da je to drugačije nego u periodu kada sam bio igrač, ali opet velika odgovornost za mene. Stvarno mi je drago što je KSCG meni dao funkciju tim menadžera, sigurno ću raditi sve da pomognem reprezentaciji", rekao je Peković, a prenose crnogorski mediji.

Blagota Sekulić je u prošlim kvalifikacijama imao veliku ulogu u istorijskom uspehu - plasmanu na Svetsko prvenstvo, a sada će kao trener probati da pomogne da se izbori Eurobasket.

Uz Sekulića selektoru Radoviću će kao trener pomagati i Vladimir Todorović, a u stručnom štabu još su doktor Aleksandar Radović, fizioterapeut Periša Čagorović i ekonom Darko Savić, koji su bili deo i tima Zvezdana Mitrovića. 

Crna Gora kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinje 21. februara mečom protiv Velike Britanije, tri dana kasnije je na programu duel protiv selekcije Francuske. U grupi su Crna Gora, Velika Britanija, Francuska i Nemačka, a tri selekcije će izboriti plasman na šampionat Evrope.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво