Đorđević o jedinstvenom Partizanu: Dobio sam više nego što sam dao

Posle Poraza od Partizana, trener Virtusa Aleksandar Đorđević govorio o atmosferi u Beogradu.

Košarkaši Partizana savladali su Virtus u prvom meču Top 16 faze Evrokupa, rezultatom 99:81.

Đorđević je čestitao crno-belima na zasluženom trijumfu.

"Čestitke Partizanu, bio je bolji večeras iz nekoliko razloga. Juče sam pitao moje igrače ko je od njih igrao u Beogradu, samo su trojica podigla ruke. Partizan je bio mnogo bolji, ne tokom cele utakmice, ali u drugoj četvrtini su pogodili četiri-pet trojki koje su nam uništile samopouzdanje", rekao je Đorđević na konferenciji za medije.

Partizan je imao veliku podršku sa tribina, možda i najbolju ove godine u Areni.

"Ovakav ambijent igrača čini boljim. Partizan je gradio istoriju na atmosferi. Ona je jedinstvena, neobjašnjiva... Mnogi naši igrači su retko igrali na ovakvim terenima. To nije za potcenjivanje", ocenio je Đorđević.

Potpuno očekivano, navijači Partizana transparentima i ovacijama su dočekali klupsku legendu, a uručen mu je i lep poklon pred početak meča. 

"Jedva sam uspeo da suzdržim suze, jer ovo nisam očekivao. Toliko sam zahvalan i ponosan na odnos sa Partizanom, ljudima, navijačima koji su došli i pozdravili me na ovakav način. Beskrajno hvala... Od dece koja su počela da se bave sportom, ušli smo u jednu instituciju koja nas je, svojom kulturom i etikom, napravila ljudima. Dosta sportskih principa naučio od ljudi koji su radili u Partizanu. Sa druge strane, mi smo dobili dosta od Partizana, ali nama je da to vratimo. Mislim da sam ja danas dobio mnogo više nego što sam dao", rekao je Đorđević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво