Partizan doveo Makadua, debi moguć već protiv Virtusa

Košarkaški klub Partizan doveo je u svoje redove Džejmsa Majkla Makadua i već ga registrovao za nastupe u Evrokupe, piše Sportando. Na sajtu Evrokupa Makadu već u sastavu Partizana sa brojem osam.

Džejms Majkl Makadu novi je košarkaš beogradskog Partizana, a na sajtu Evrokupa već je registrovan za takmičenje u dresu sa brojem osam.

Makadu je dvostruki osvajač NBA prestena sa ekipom Golden Stejta, 2015. i 2017. godine, da bi ovu sezonu započeo u turskom Bešiktašu.

U Fibinoj Ligi šampiona prosečno je beležio 11 poena i devet skokova, dok je u šampionatu Turske imao nešto skromniju statistiku – 8.5 poena i 6.6 skokova.

Amerikanac bi u crno-belom dresu mogao da debituje već u sredu, kada Partizan u Štark areni igra prvi meč top 16 faze Evrokupa, protiv italijanskog Virtusa.

Partizan je prethodno želeo da angažuje Džamela Meklina i Džofrija Lovernja, ali bez uspeha.

Džejms Makadu je sin legendarnog košarkaša Boba Makadua, koji je u karijeri dva puta bio NBA šampion sa Los Anđeles lejkersima (1982. i 1985. godine), ali i dva puta klupski šampion Evrope sa ekipom Olimpije iz Milana (1987. i 1988. godine).

Crno-beli još nisu zvanično potvrdili dolazak američkog košarkaša u svoje redove.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво