Trinkijeri: Božić sa porodicom, dan posle sa Partizanom

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči starta Top 16 faze Evrokupa protiv bolonjskog Virtusa, izjavio je da ekipu očekuje duel protiv fantastičnog rivala.

Crno-beli se nalaze u odličnoj formi, ali im u sredu predstoji duel sa ekipom koja važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrokupa - italijasnkim Virtusom.

"Ima tu mnogo priča Virtus - Partizan: Danilović, Sale (Đorđević)... Najteži rival do sada. Fantastično igraju, imaju najboljeg igrača Evrope, sa Evroligom, ne bez Evrolige. Igraju timski, a u timu imaju dva igrača koja naprave prednost (Marković uz Teodosića). Ja bih dodao i Vimsa, koji je super napadač. Visoki igrači Gambel i Hanter su kompletno drugačiji, ali obojica rade dobar posao za tim. Da kažem ovako: za Božić s porodicom, a dan posle s Partizanom. To nam treba" rekao je italijanski stručnjak za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Novica Veličković istakao je da očekuje veliku podršku sa tribina.

"Oni su jako dobra ekipa, bili su prvi u svojoj grupi, ulaze i u ovu grupu sa takvim ambicijama... Ipak, na našoj strani su Beograd, Arena i 15.000 naših ljudi. Nećemo dati da se iko naigra u Beogradu. Idemo na pobedu, pokazali smo da protiv dobrih ekipa znamo da odigramo dobro", istakao je Veličković.

Utakmica između Partizana i Virtusa igra se u sredu od 20 sati u Štark areni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво