Krčka se u Kaliforniji, Lejkersi traže Bogdana za Kuzmu

Sakramento želi Kajla Kuzmu u svojim redovima, a Lejkersi će razmisliti o tome ukoliko Kingsi ponude srspkog reprezentativca u zamenu.

Ugledni novinar Njujork Tajmsa Mark Stajn piše da je Sakramento pokušava da pronađe zajednički jezik sa Lejkersima kako bi doveo Kajla Kuzmu.

Lejkersi, prema pisanju pojedinih medija, nemaju ništa protiv dogovora, ukoliko u razmenu bude uključen Bogdan Bogdanović.

Nekadašnji košarkaš Partizana igra treću sezonu u Sakramentu i u prethodnom periodu se govorilo da traži novu sredinu u kojoj bi imao značajniju ulogu, ali i koja ima veće ambicije od Kingsa. 

Sa druge strane, Lejkersi su imali ozbiljne planove za Kajla Kuzmu, ali se on, nakon povrede, bori da pronađe formu i mesto u timu.

Nedavno se šuškalo o mogućoj razmeni između Lejkersa i Kingsa, a kako sada ove informacije dolaze od novinara dobro upućenog u dešavanja u NBA ligi, jasno je da se u kalifornijskoj kuhinji već krčka neki specijalitet... 

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 07. jan 2020, 09:09) - anonymous [neregistrovani]

Ova vest

Nema nikakvog smisla. Sakramento koji je pretrpan na bekovskim pozicijama zeli da uzme beka za beka, samo losijeg da uzme a boljeg da da... Da lejkersi iniciraju ovo, razumeo bih, ovako mi nije jasno...