Sonja Petrović i Bogdan Bogdanović najbolji u 2019. godini

Košarkašica Đirone Sonja Petrović Vasić i Bogdan Bogdanović iz Sakramento kingsa proglašeni za najbolje u 2019. godini u izboru Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

Oni su dobili najviše glasova od 36 sportskih novinara u zemlji, a zbog obaveza u klubovima priznanja umesto njih primile su majke Nevenka Petrović i Koviljka Bogdanović.

"Najiskrenije hvala na izboru, za mene je ova godina bila veoma teška i činjenica da sam bila u kokureniciji mi veoma znači. Hvala saigračicama, trenerima, kao i porodici što su pomogli da sve ove probleme lakše iznesem. Hvala KSS koji mi je pomogao u opravku. Nadam se da će 2020. godina biti još bolja", rekla je Sonja Petorvić preko video-poruke.

Istim putem obratio se i najbolji košarkaš Srbije za 2019. godinu.

"Hteo bih svima da zahvalim svima na izboru za najboljeg košarkaša Srbije. Hvala svima koji su glasali iz KSS i novinarima. Velika mi je čast i zadovoljstvo. Veliki pozdrav iz Amerike", poručio je Bogdanović.

Posebno priznanje dobio je basketaš Dušan Domović Bulut, koga je Fiba proglasila za najspektakularnijeg basketaša sveta.

"Zahvalio bih se na vrednom priznanju, ali moram da zahvalim saigračima bez kojih ne bih bio ovde i mašineriji KSS bez čije pomoći ne bismo mogli da se kvalifikujemo na Olimpijske igre. Želim sreću muškoj i ženskoj selekciji na kvalifikacijama za OI", rekao je on.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво