Šakota čestitao svojoj, ali i ekipi Primorske

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota bio je zadovoljan nakon teško izvojevane pobede u Kopru protiv značajno oslabljenog hita ABA lige, ekipe Primorske, kojoj je čestitao i na večerašnjem, ali i na ovosezonsim izdanjima.

Zvezda je u drugom poluvremenu uspela da slomi otpor domaćina i dođe do sedme pobede u regionalnom takmičenju - 90:78.

Ipak, Šakota je akcenat stavio na borbu domaćeg sastava:

"Čestitam mom timu na pobedi. Ali, čestitam i ovim momcima (Primorske) koji su se borili danas, u ovom sastavu. Takođe, čestitam i prethodnoj ekipi, koja je napravila lep rezultat i bila je zajedno sa FMP-om najlepše iznenađenje našeg prvenstva", izjavio je on na konferenciji za novinare i nastavio:

"Mi dolazimo iz te 'duple nedelje', imali smo putovanja i teške utakmice, a uvek je problem kako izvući energiju iz igrača. Koliko god se trudili da objasnimo neke stvari, sastav u kojem je Primorska izašla na teren bio je faktor opuštanja za nas. Sa druge strane, momci su odigrali sa takvom energijom da možeš samo da im čestitaš. I ja im čestitam. Želim Primorskoj da nastavi da se bori ovako i da igra ovakvu košarku", zaključio je Šakota.

Ekipa Zvezde već u petak igra naredni meč, i to u gostima u kod Zenita u okviru 16. kola Evrolige, koji će taj meč odigrati kao domaćin u Kazanju, a ne u Sankt Petrburgu (petak, 18.00).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво