Skorcanitis kandidat za Evroliginu petorku decenije

Bivši košarkaš Crvene zvezde Sofoklis Skorcanitis nominovan kandidat je za idealnu petorku Evrolige u protekloj deceniji, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Snažni grčki centar od 2010. do 2015. godine igrao je Evroligu u dresovima Olimpijakosa, Makabija iz Tel Aviva, Panatinaikosa i Crvene zvezde, u kojoj se zadržao samo tri meseca.

Šampion Evrolige bio je 2014. godine sa Makabijem, kada je bio proglašen za najboljeg centra takmičenja.

Skorcanitis je poslednji kandidat za idealnu petorku, pored srpskih asova Bogdana Bogdanovića, Nenada Krstića, Miloša Teodosića, Nemanje Bjelice, ali i mnogih drugih kao što su Viktor Hrijapa, Luka Dončić, Andrej Kirilenko, Nando De Kolo, Huan Karlos Navaro...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се