Jokić: Drago mi je da su lopte ulazile

Nikola Jokić nastavio je da podiže formu i donosi pobede Denver nagetsima. Jokić je još jednom bio prva figura utakmice, ovoga puta u pobedi nad Njujork niksima (111:105).

Momak iz Sombora bio je najefikasniji pojedinac susreta, na parketu je proveo nešto manje od 36 minuta i za to vreme postigao 25 poena (10-22 iz igre, 2-5 trojke), uz 10 skokova i pet asistencija.

Nikola je tako nastavio sa odličnim igrama iz prethodne sedmice u kojoj je prosečno beležio 24,3 poena, 11,7 skokova i skoro osam asistencija po utakmici. Za to vreme ekipa iz Kolorada je pokrenula niz od tri uzastopne pobede.

"Pokušao sam da budem agresivan. Najbolje što možete kod otvorenih šuteva jeste da budete sigurni, dobro se namestite i pokušate. Imao sam nekoliko otvorenih pozicija i lopte su ulazile, drago mi je da jesu", rekao je Jokić.

Jokić je obrazložio i jednu od svojih karakterističnih asistencija, kada je u odbojkaškom stilu prosledio loptu do Vila Bartona.

"Video sam ga dok sam šutirao 'flouter', zato je lopta možda bila malo kraća, ali dok je letela udario sam je ka njemu."

Za kraj, pokušao je da objasni šta je razlog što je tim ispustio 20 poena prednosti iz prvog poluvremena.

"Desilo nam se to nekoliko puta tokom sezone. Drago mi je vodimo, a ne da zaostajemo. Uspeli smo da pronađemo način da sačuvamo vođstvo. U drugoj četvrtini smo napravili tri-četiri uzastopne greške, vratili smo ih u život, dok u trećoj imali dobar 'momentum'. Mi nismo pogađali, čak ni polaganja, igrali loše u defanzivi i to im je dalo šansu. Zašto ne uspevamo da zadržimo vođstvo, to ne znam. Dešava se", zaključio je Jokić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво