Bogdanović: Ulazim u ritam

Bogdan Bogdanović, koji je predvodio Sakramento do nove pobede, bio je zadovoljan svojim, ali i nastupom svojih saigrača protiv Golden stejta. Kingsi su savladali voriorse, rezultatom 100:79.

Bogdan postigao 25 poena (9-11 iz igre, 4-5 za tri, 3-3 slobodna bacanja), uz po pet skokova i asistencija.

"Znali smo da moramo da se pokažemo u utakmici. Očigledno je da smo naučili iz te greške od pre dva dana. Svaka utakmica je teška, svaku moramo da shvatimo ozbiljno i tako je u NBA ligi. Dobro je da smo ovde pobedili", rekao je Bogdanović.

Srpski bek je kazao da se nalazi u dobroj formi.

"Ulazim u ritam. Uvek je potrebno naći tu dodatnu motivaciju da se pokažeš. Izgubili smo utakmicu od Njujorka kod kuće, zato je potrebno biti motivisan i držati energiju na visokom nivou."

Marvin Begli Džunior i Dearon Foks vratili su se posle pauza zbog povreda.

"Potrebno je neko vreme da ti momci nauče tajming, akcije... Nije važno samo im pokazati teorijski, već moraju da prođu kroz 'žive' utakmice kako bi naučili sve to. Nismo igrali zajedno dugo, ali su nam potrebni obojica, posebno Marvin. Oni su prospekti ove franšize, to je to, potrebni su nam što pre", zaključio je Bogdanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво