Pobede Mege i Sloge

U prvim utakmicama 16. kola Svislajon košarkaške lige Srbije, Mega Hipo lizing pobedila je u Beogradu niški Ergonom sa 94:77, dok je Sloga u Kraljevu bila bolja od novosadskog Radničkog sa 83:75.

Megi je ovo osma pobeda u prvenstvu, a Slogi peti uspeh. Ergonom je doživeo sedmi poraz, dok je Radnički Invest inženjering deseti put izgubio utakmicu.

Najzaslužniji za pobedu Mege protiv Ergonoma bili su Igor Mijailović sa 24, Stefan Stojačić sa 22 i Strahinja Dragićević sa 21 poenom, dok su kod Nišlija dvocifren učinak imali Slaviša Bogavac 30, Stefan Majstorović 22 i Aleksandar Mladenović sa 13 poena.

U pobedi Sloge nad Radničkim najefikasniji su bili Saša Stefanović 24, Nikola Grbić 16 i Nemanja Dašić 15 poena, a kod Novosađana istakli su se Milan Bjegović 20, Zlatko Bolić 19 i Marko Cvetković sa 10 poena.

U 16. kolu Svislajon lige Srbije u subotu igraju Radnički 034-Mašinac, Novi Sad-Metalac, Zdravlje Aktavis-Napredak Rubin i Vizura-Borac. U nedelju, Tamiš Petrohemija u Pančevu dočekuje vodeće Lajonse.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара