Hemofarm u problemima pred utakmicu sa Partizanom

Vršački Hemofarm nalazi se u ozbiljnim problemima uoči sutrašnjeg derbija sa Partizanom, u 16. kolu Jadranske lige, rekao je krilni centar Hemofarma Milan Mačvan.

"Situacija u ekipi nimalo nije zavidna. Vukosavljević je već duže van parketa, Joksimović još ima visoku temperaturu, Pavković takođe nije potpuno zdrav, Božović se još nije dovoljno oporavio od povrede zgloba.... Ne želim da nabrajam dalje", rekao je Mačvan.

Mačvan je rekao da su se ekipi priključili i košarkaši iz juniorskog pogona, kako bi prvotimci mogli da treniraju. Dodao je da uprkos problemima, Hemofarm ima obavezu da se sutra u Pioniru predstavi u najboljem svetlu.

"Partizan ima kompletan sastav koji skoro da i nema slabosti u igri. Podsetio bih da smo mi u prvom delu prvenstva na utakmici u Vršcu bili veoma blizu pobede i bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj se nalazimo, nećemo se unapred predati", rekao je Mačvan. On je naglasio da je sportski nadati se pobedi iako smatra da je Partizan favorit.

Sedmostruki uzastopni prvak Srbije Partizan u dosadašnjem toku takmičenja ostvario je skor od 14 pobeda i jednog poraza, dok Hemofarm ima dve pobede manje.

Utakmica 16. kola Jadranske lige igra se u beogradskom Pioniru od 16 sati.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво