Postigao 100 poena u utakmici koledž timova, Kobi kao uzor

Džej Džej Kalver apsolutna je zvezda američke koledž košarke poslednjih dana, pošto je za svoj Vejlend Baptist postigao 100 poena u pobedi od 124:60.

Kada neko postigne 100 poena za svoj tim, uz solidne pocente šuta, za bilo koji tim u bilo kom takmičenju, jasno je da se radi o velikom talentu.

Upravo je to pošlo za rukom Džej Džeju Kalveru, koji je zatrpao koš protivnika iz svih pozicija. Uz 100 poena, Kalver je pogodio 34 šuta od ukupno 62 koliko j euputio ka košu rivala (trojke 13/33), uz solidan procenat sa linije za slobodna bacanja - 20/27.

Kalver je postigao prva 42 poena svoje ekipe, na poluvremenu imao 51 poen, a mladi košarkaš kaže da je inspiraciju našao u Kobiju Brajantu.

Inače, Džej Džej Kalver je brat Džereta Kalvera, igrača Minesota timbervulvsa, koji je na polsednjem draftu zauzeo visoku šestu poziciju.

Kako stvari stoje, ne bi bilo preveliko iznenađenje da ga Džej Džej nadmaši već sledeće godine.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи