Lorenzo Braun MVP 10. kola ABA lige

Košarkaš Crvene zvezde Lorenzo Braun proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 10. kola regionalne ABA lige, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Plejmejker crveno-belih odigrao je odličnu utakmicu protiv FMP, za 31 minut zabeležio je 28 poena, sedam asistencija, po pet skokova i ukradenih lopti, jedan blok, što mu je donelo indeks korisnosti 33.

Desetu rundu u ABA ligi obeležili su još Dominik Mavra iz Zadra kao najbolji poenter (26 poena), najbolji skakac sa 10 skokova je košarkaš Partizana Rade Zagorac, dok je najbolji asistent Žan Mark Šiško sa 19 dodavanja, što je novi rekord takmičenja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво