Dragan Šakota trener kola Evrolige

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota proglašen je za trenera 12. kola Evrolige. Prestižno priznanje dodelio mu je specijalizovani portal „Eurohups“.

Veoma brzo nakon što se vratio trenerskom poslu Dragan Šakota je nakon trijumfa Crvene zvezde u Milanu nad Armanijem - 77:67. proglašen za najboljeg trenera kola, objavio je „Eurohups", koji je partner Evrolige.

''Ne možemo da nađemo laku utakmicu u Evroligi, to je sigurno. Bitno za nas je kada sagledamo igru u odbrani i u napadu je to da nalazimo pametna rešenja i tako dolazimo do rezultata. Mi smo možda opterećeni više nego druge ekipe. Treba da budemo zadovoljni jer napredak se oseća, treba da se zadrži energija i kontinuitet. Nadam se da možemo da to zadržimo i da razigramo još više igrača'', istakao je posle utakmice, pored ostalog, Dragan Šakota.

Crveno-beli su trenutno na 10. mestu na tabeli, sa samo jednom pobedom manje od osmoplasiranog Himkija. Naredan meč u Evroligi igraju protiv Baskonije u Beogradu u četvrtak 12. decembra od 19.00 časova.

broj komentara 0 pošalji komentar