Bundović MVP ABA lige u novembru

Košarkaš Cibone Filip Bundović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca novembra, saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja.

Kako je navedeno u obrazloženju, Bundović je tokom novembra dokazao svoju dominaciju na terenima ABA lige gde god se pojavio.

"Pored toga što je mesec završio sa najboljim statističkim parametrima od svih igrača, zaslužio je nagradu zato što je svojim učinkom doprinosio uspehu ekipe. Cibona je prethodnog meseca dobila dve od četiti utakmice i došla do željene pozicije na sredini tabele regionalne lige", stoji u obrazloženju.

Košarakaš koji igra na poziciji krilnog centra, u dresu zagrebačkog tima tokom novembra prosečno je beležio 19,3 poena, 4,8 skokova, 0,8 asistencija uz indeks korisnosti od 23,3.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво