Bogdanović u izboru za Evroligin tim decenije

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ušao je u izbor za Evroligin tim decenije, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Košarkaš Sakramenta i srpski reprezentativac tako se pridružio Nenadu Krstiću, koji se prethodno našao među kandidatima za najbolji tim elitnog takmičenja od 2010. do 2020. godine.

Bogdanović je imao zapažene nastupe u dresu Partizana, posle čega je postao član Fenerbahčea, a sa turskim klubom osvojio je titulu šampiona Evrope 2017. godine.

Iste godine izabran je u najbolji tim Evrolige, dok je 2014, u dresu Partizana, i 2015, kao član Fenerbahčea, bio proglašavan za najboljeg mladog igrača, odnosno Zvezdu u usponu.

Bio je najbolji strelac nedavno završenog Svetskog prvenstva u Kini, dok je u NBA ligi postao najplaćeniji ruki u istoriji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво