Evroliga: Sudije poništile Valensiji regularnu trojku

Poništena trojka koju je postigao košarkaš Valensije Giljem Vives u poslednjoj četvrtini utakmice sa Crvenom zvzedom trebalo je da bude priznata, zaključak je koji je Evroliga objavila na svom sajtu.

Zvezda je pobedila Valensiju 76:73, trojkom Lorenza Brauna uz zvuk sirene, ali su se gosti žalili da im, protivno pravilima, nije priznata trojka postignuta u poslednjoj četvrtini.

Vives je na 3 minuta i 50 sekundi pre kraja utakmice šutnuo trojku, lopta je pogodila obruč, udarila u vrh table i vratila se u koš.

Sudije su poništile koš, a Evroligina komisija ustanovila je da su pogrešile, pošto, pre pravilima, lopta nije napustila granice igrališta.

U zaključku Evrolige ne navodi se koje su konsekvence za ovakvu grešku. Sudije meča najverovatnije će biti sankcionisane, ali će utakmica biti registrovana rezultatom 76:73 u korist Zvezde.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи