SC Tašmajdan se izvinio zbog kvara semafora na meču Zvezde i Valensije

Sportski centar Tašmajdan je uputio izvinjenje košarkaškim klubovima Crvena zvezda i Valensija, navijačima koji si bili u hali i svima koji su pratili tv prenos i zahvalio se na strpljenju dok su tehnički problemi tokom utakmice rešavani i otklonjeni.

Zvezda je pobedila Valensiju sa 76:73 u hali "Aleksandar Nikolić" u utakmici koja je prekinuta na skoro sat vremena zbog kvara semafora.

"Na samom početku utakmice došlo je do greške u softveru koji kontroliše rad semafora zbog čega je došlo do dužeg prekida utakmice. U pitanju je originalni softver i vrhunska oprema, u skladu sa standardima Evrolige", navedeno je u saopštenju SC Tašmajdan.

U saopštenju se dodaje da su identični semafori i softver instalirani u halama u kojima igraju Zenit (Rusija), Makabi (Izrael), Asvel (Francuska) kao imnogi drugi klubovi.

"Kvar na semaforu bio je softverski tako da SC Tašmajdan nikako nije mogao da utiče na to da se kvar spreči. U direktnom kontaktu sa kompanijom iz Francuske, koja je proizvođač opreme, softverska greška je ispravljena i utakmica je nastavljena", navodi se u saopštenju.

SC Tašmajdan je istovremeno uputio čestitke KK Crvena zvezda povodom pobede protiv KK Valensija u utakmici Evrolige, odigranoj u hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво