Palasio je živ

Bivši košarkaš Partizana Milton Palasio, uprkos navodima američkih medija, nije preminuo u saobraćajnoj nesreći u Torontu, potvrdio je klub u kojem je on trener. Internet portal Radio-televizije Srbije izvinjava se čitaocima zbog pogrešnih informacija koje smo preuzeli od američkih medija.

Američki mediji naveli su da je Palasio učestvovao u saobraćajnoj nesreći ispred tržnog centra u Torontu i da je zadobio teške povrede, zbog kojih je preminuo.

Ipak, oglasili su se čelnici Long Ajland netsa, ekipe u kojoj Palasio radi kao trener, rekavši da su "razgovarali sa Miltom i da je on u redu". Nije poznato da li je Palasio uopšte učestvovao u saobraćajnoj nesreći.

Amerikanac poreklom sa Belizea radi kao pomoćni trener u razvojnoj ekipi Bruklin netsa – Long Ajlend netsi. 

Radio-televizija Srbije izvinjava se čitaocima zbog pogrešnih informacija koje smo preuzeli od američkih medija.

Palasio (41) je tokom šest sezona igrao u šest NBA timova, gde je dobio nadimak "Čudesni Milt" posle pobedničkog koša iz nemoguće pozicije u dresu Bostona, pre nego što je 2007. godine stigao u Partizan.

Sa crno-belima je osvojio ABA ligu, titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća i vrlo brzo postao ljubimac navijača.

U Evropi igrao je još za Himki, Kavalu, Kahu Laboral, Bnei Hašaron i Lijetuvos Ritas. Od 2013. bavio se trenerskim poslom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво