Obradović promenio stil: Izvinjavam se, mogu li da zamolim da malo igrate odbranu?

U duelu sa Barselonom trener Fenerbahčea Željko Obradović promenio je stil, pa je umesto besa pokušao da bude fin sa svojim igračima…

Košarkaši Barselone savladali su Fenerbahče sa 89:63 u meču devetog kola Evrolige nanevši im sedmi poraz u elitnom takmičenju.

"Izvinjavam se što moram da pričam ovako. Mogu li da vas zamolim da malo igrate odbranu? Mogu li da vas zamolim da malo igrate odbranu...", molio je svoje igrače Obradović na tajm-autu.

Najtrofejniji evropski trener istakao je da je glavni problem njegovog tima nedostatak motivacije. Fener ima učinak od dve pobede i sedam poraza a u petak gostuje Asvelu.  

Prošle nedelje svet je obišao Obradovićev besni tajm aut. Srpski trener je pre pet dana u Moskvi grmeo, radio sve što zna da bi probudio igrače Fenerbahčea i trgnuo ekipu...

Nije uspeo, kako za sada stvari stoje cela sezona sluti na debakl...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво