Trinkijeri: Izuzetno poštujem Ritas,biće to teška utakmica

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da izuzetno poštuje ekipu Ritasa i da će taj susret neće biti lak. Crno-beli će u sredu od 20 sati u 8. kolu Evropkupa igrati protiv litvanske ekipe u "Štark areni".

"Izuzetno teška utakmica. Izuzetno ih poštujem, sa svima igraju do kraja. Dva puta su dobili Lokomotivu, još su u igri da prođu grupu. Moramo igrati svih 40 minuta. Neće se sigurno predati i sigurno neće loše igrati. Ako mislimo da će tako biti, već smo na lošem putu. Moramo paziti velike stvari, male stvari, detalje...", rekao je Trinkijeri novinarima na otvorenom treningu u "Štark areni".

Crno-beli susret sa Ritasom dočekuju posle pobede u večitom derbiju, a italijanski stručnjak je upitan i koliko će to značiti za samopouzdanje ekipe u sutrašnjem meču.

"Zaboravio sam utakmicu, gledam samo na sledeću. Igrači su više osetljivi na te stvari, pa pitanjte njih. Ja moram da mislim na utakmicu (sa Ritasom) i da igrače pripremim na najbolji način", rekao je Trinkijeri.

On je istakao da je zdravstveno stanje u ekipi dobro i da će sutra videti ko je spreman da igra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво