Zvezda bez Gista u Berlinu

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Berlin, gde ih u utorak očekuje utakmica Evrolige sa Albom, a među putnicima nije bilo Džejmsa Gista.

Amerikanac u poslednje vreme ne pruža partije na očekivanom nivou, a na utakmici protiv Asvela, koju su crveno-beli izgubili u Beogradu posle produžetka, našao se na meti najvatrenijih pristalica kluba sa Malog Kalemegdana.

Na to se nadovezala bleda Gistova partija u "večitom" derbiju, u kojem je ekipa Andrije Gavrolovića doživela treći poraz u ABA ligi, a nekadašnji košarkaš Partizana i Panatinaikosa nije otputovao sa crveno-belom delegacijom u Berlin.

S obzirom da Zvezda nije objavila da se radi o povredi krilnog centra, moguće je da je u pitanju "kazna" za Amerikanca zbog loših partija, a da li će Gist ostati u jedinoj srpskoj evroligaškoj ekipi saznaćemo u narednim danima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво