Kokoškov: Tek za nekoliko dana ćemo znati više

Srpski trener Igor Kokoškov oglasio se povodom medijskih spekulacija da će postati novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

Mediji su sinoć preneli kako će trenutno prvi pomoćnik Luku Voltonu u Sakramento Kingsima, voditi reprezentaciju na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

"Tek za nekoliko dana ćemo znati više", rekao je Kokoškov na pitanje o preuzimanju reprezentacije, prenose beogradski mediji.

Kokoškov ima značajno i veoma uspešno selektorsko iskustvo.

Sa Slovenijom je osvojio zlatnu medalju na Evrobasketu 2017, i to finalnom pobedom protiv Srbije

Sedam godina vodio je nacionalni tim Gruzije, koji je učestvovao na evropskim šampionatima 2011, 2013. i 2015. godine.

Prvi je neamerički trener sa NBA titulom kao asistent u Detroitu 2004. i prvi koji je dobio šansu da bude glavni trener u Finiksu prošle sezone.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво