Kokoškov preuzima Panatinakos?

Srpski košarkaški stručnjak Igor Kokoškov nalazi se na vrhu liste želja uprave Panatinakosa za upražnjenu klupu nakon otkaza Argirisu Pedulakisu, prenosi Jurohups. Ostaje pitanje samo da li će stručnjak, koji je osvojio titulu prvaka Evrope sa Slovenijom, odlučiti na odlazak iz SAD gde je radio skoro dve decenije.

Kokoškov, trenutno angažovan kao pomoćni trener NBA ligaša Sakramento Kingsa, s Dimitrisom Priftisom figurira kao glavni kandidat za mesto trenera atinskog velikana.

Panatinakos bi voleo da vrati Rika Pitina, ali je Amerikanac nedavno dobio posao kao selektor selekcije Grčke i zato je spremio već ponudu za Kokoškova sa ugovorom na više godina.

Ostaje pitanje samo da li će stručnjak, koji je osvojio titulu prvaka Evrope sa Slovenijom, odlučiti na odlazak iz SAD gde je radio skoro dve decenije.

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 16. nov 2019, 19:10) - Canadian [neregistrovani]

Odluka

I da odluci da dodje u Atinu, to nije za sva vremena. I posle pet godina moze da se vrati u NBA bez problema. Ali ako bi kojim slucajem i dosao, to bi mu odgovaralo, u slucaju ponude, da postane selektor i nase reprezentacije.