Novi evroligaški izazov, Zvezda u Areni dočekuje Asvel

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova u Areni dočekuju ekipu francuskog šampiona Asvela u meču osmog kola Evrolige. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Novi evroligaški izazov za crveno-bele pred dva vezana gostovanja je utakmica sa francuskim Asvelom.

Biće ovo prvi duel dva kluba u "evroligaškoj eri" i izuzetno važna utakmica za Zvezdu koje nakon duela sa francuskim velikanom očekuju dve utakmice u drugom duplom programu, gostovanja u Berlinu i Kaunasu, naredne nedelje.

Trener srpskog i regionalnog šampiona Andrija Gavrilović poručuje uoči tog duela da je to prilika da tim vidi gde je u ovom trenutku.

"Asvel odlično gura, bez poraza je u francuskoj ligi. Protekla nedelja je bila prilika da malo jače treniramo i podižemo formu i da se spremimo za bliska iskljušenja koja nas očekuju. Protiv Igokee se malo nazire taj pomak u formi. Biće ispit protiv Asvela, fizički vrlo moćne ekipe. Biće zanimljiv ispit da vidimo gde smo u ovom trenutku", rekao je Gavrilović.

On je istakao da je period bez gostovanja bio prilika da se tim oporavi da pojača inntenzitet rada, što će se, nada se videti na terenu. Uz to, i povrede prave pometnju u ekipi.

Meč između košarkaša Crvene zvezde i Asvela igra se u petak od 19 sati u "Štark areni".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се