Ana Dabović: Što je više navijača, igramo bolje

Naše najbolje košarkašice otvaraju novi ciklus takmičenja na međunarodnoj sceni. Na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine igraju protiv Turske. Meč u novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica“ igra se u četvrtak od 17.00 časova. Direktan prenos je na našem prvom programu, strim je na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.

Izabranice selektorke Marine Maljković od ponedeljka se u Beogradu spremaju za duel sa najjačim rivalom u grupi ovih kvalifikacija, u kojoj su još Albanija i Litvanija.

Iskusni bek našeg nacionalnog tima Ana Dabović izuzetno poštuje rivala u kvalifikacijama za Eurobasket.

"Očekujem dobru utakmicu, jer je Turska veoma jaka ekipa i težak protivnik, iako ovog leta nisu dobro prošle na Evropskom prvenstvu. Nekoliko godina unazad su u samom evropskom vrhu. Bićemo spremne za prvi meč kvalifikacija."

Dabovićeva, naravno, smatra da će Srbija do pobede lakše stići uz pune tribine Hale sportova "Ranko Žeravica".

"Nadam se podršci navijača, da nam tako olakšaju posao i da počnemo ove kvalifikacije dobrom igrom i, nadam se, pobedama. Uvek se trudim da istaknem naše navijače, koji nam mnogo pomažu i to sam pomenula i ovog leta kada smo igrale u Zrenjaninu i Beogradu - što je više navijača bilo, to smo mi igrale bolje. Tako verujem da će biti i u četvrtak. Što više ljudi bude bilo, to ćemo i mi imati veći motiv za dobru igru", konstatuje jedna od naših najboljih igračica Ana Dabović.

Cene ulaznica za meč Srbija - Turska su jako popularne - od 300 do 500 dinara, a mogu da se kupe on-lajn preko internet sajta www.tickets.rs , kao i na svim njihovim prodajnim mestima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво