Razigrana Zvezda "uništila" Igokeu

Aktuelni šampion Srbije i ABA lige Crvena zvezda ostvarila je četvrtu pobedu u jadranskoj ligi, pošto je na svom terenu izuzetno ubedljivo savladala ekipu Igokee iz Aleksandrovca rezultatom 103:61.

Meč je praktično bio rešen u prvom poluvremenu, gde je Zvezda posle "plus 11" u prvoj četvrtini (29:18) u drugoj vrlo brzo došla do prednosti od dvadeset poena razlike u 15. minutu i nije je ispuštala do samog kraja.

Bila je to jedna od boljih, ako ne i najbolja šuterska partija beogradskog sastava ove sezone, što procenti i pokazaju - 84,2% za jedan, 71,1% za dva i 52,4 za tri poena, uz 27 timskih asistencija i deset "krađa".

Raspoloženi za igru bili su Amerikanci u crno-belom, Lorenco Braun i Bili Beron.

Tamnoputi plejmejker, koji je u sve boljoj formi, meč je završio sa 13 poena, osam asistencija i tri ukradene lopte, dok je najbolji šuter u srpskom evroligašu Beron na svom kontu imao 19 poena (pet trojki) uz čak devet uspešnih dodavanja.

Dvocifreni su još u redovima domaćina bili i Gist i Dobrić sa po 13, dok je Kuzmić imao 10 poena.

Kod gostiju iz Republike Srpske, najbolju igru prikazali su američki bekovi Rašad Von sa 19 i Kinen Koretez Evans, strelac 16 poena.

Zvezda se ovim trijumfom popela na deobu četvrtog mesta sa skorom 4-2, koliko imaju i Primorska i Partizan, sa kojim igra "večiti derbi" u nedelju 17. novembra.

Igokea je sa druge strane doživela peti poraz z  sezoni i nalazi se na deobi pretposlednjeg mesta sa Megom (skor 1-5).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво