Asvel iznenadio CSKA, pobede Fenera, Barse i Panatinakosa

Košarkaši Asvela napravili su najveće iznenađenje u sedmom kolu Evrolige savladavši prošlogodišnjeg šampiona ekipu CSKA sa 67:66. Pobede su upisali Barselona, Fenerbahče i Panatinakos.

Asvel je napravio veliko iznenađenje savladavši ekipu CSKA u poslednjim momentima meča.

Ričards i Tejlor predvodili su domaću ekipu do pobede sa 15 i 14 poena, dok su najefikasniji u redovima CSKA bili Džejms sa 14 i Strelnieks sa 11 poena.

Francuska ekipa upisala je četvrtu pobedu u elitnom takmičenju i nalazi se na devetoj poziciji, dok je CSKA upisao drugi poraz i nalazi se na trećoj poziciji na tabeli.

Barselona je u gostima savladala Žalgiris sa 93:86. 

Sjajni u redovima ekipe koju sa klupe predvodi Svetislav Pešić bili su Higins sa 27 i Mirotić sa 24 ubačena poena.

Kod domaćina Lidej je ubacio 16, a Grigonis 14 poena.

Barselona je lider Evrolige nakon sedam mečeva sa učinkom od šest pobede i jednog poraza, dok je Žalgiris 11. sa tri pobede.

Fenerbahče je došao do tek druge pobede, pošto je na svom parketu savladao Bajern sa 90:82.

Vilijams je postigao 19, a Mahmatoglu 14 poena u ekipi Željka Obradovića. Nikola Kalinić imao je učinak od deset poena i pet asaistencija. 

U timu Dejana Radonjića istakli su se Monro sa 19 i Lučić sa 14 poena. Srpski reprezentativac upisao je i sedam skokova.

Fenerbahče je 14. na tabeli sa dve pobede, dok je Bajern 12. sa pobedom više.

Panatinaikos je savladao Valensiju sa 91:80 kao domaćin.

Tomas je postigao 19, a Rajs 14 poena u pobedničkom timu, dok su kod gostiju najefikasniji bili Lojd sa 27 i Dubljević sa 11 poena.

Grčka ekipa nakon sedam mečeva zauzima sedmu poziciju sa četiri pobede, dok su Španci poslenjdi na tabeli sa jednom pobedom. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво