Simanić i Dobrić: Nismo uspeli da iznesemo utakmicu do kraja

Košarkaši Crvene zvezde bili su razočarani posle poraza od Reala u sedmom kolu Evrolige rekavši da nisu uspeli da zadrže nivo iz treće četvrtine do samog kraja, što je iskusna ekipa Reala umela da iskoristi.

Boriša Simanić rekao je posle meča da su crveno-beli pokušali da zaustave brzu igru Reala, ali da u tome nisu uspeli do kraja.

"Znali smo da su oni šuterska ekipa, da igraju na kontranapade, brzu košarku... Pokušali smo da im to ne dozvolimo, ali nismo uspeli do kraja da uvedemo utakmicu u egal. Čim smo nešto pokušali, oni su skakali u napadu ili pogađali trojku. Falilo je to nešto. Rudi, Ljulj i Kampaco su nosioci te ekipe, dali su nam trojke i nismo uspeli", rekao je Simanić.

Ognjen Dobrić bio je razočaran novim porazom svoje ekipe u Evroligi.

"Razočaran sam, ali šta je tu je. Dobro smo odigrali u trećoj četvrtini i stvarno sam mislio da možemo to da iznesemo do kraja, ali pali smo u četvrtoj i nismo imali dovoljno energije da prelomimo utakmicu. Ubacili su neke šuteve, mi nismo imali snage da se vratimo. Pali smo energetski, jer smo se stvarni istrošili u trećoj četvrtini. Oni su poveli i znali su kako to da sačuvaju", rekao je Dobrić.

Naredni meč u Evroligi Zvezda igra protiv Avela, a pre toga je očekuje duel ABA lige protiv Igokee u gostima.

"U ovakvim utakmicama ne smete da padnete. To su iskusne ekipe koje umeju to da prepoznaju i da to iskoriste. Protiv Asvela očekujem da se vratimo u pobdnički niz. Nije ih nmoguće pobediti, iako su jako kvalitetna ekipa. Idemo utakmicu po utakmicu, prvo da odradimo kako treba protiv Igokee", završio je Dobrić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво