KS Grčke odustao od kanditature, Vlada nije dala garancije

Košarkaški savez Grčke, ipak, nije podneo kandidaturu za organizaciju kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Tokiju. Savez je dostavio aplikaciju za domaćinstvo, ali Vlada Grčke nije depozit kako bi kandidatura bila validna, potvrdio je predsednik KS Grčke Jorgos Vasilakopulos.

"Sve smo uradili oko kandidature osim finansijskih uslova. Pre tri meseca smo kontaktirali Vladu, ali nismo dobili odgovor", rekao je Vasilakopulos za Sport24.

Naglasio je da na Savezu nije odgovornost kada su iz Vlade "gluvi", kako je objasio Vasilakopulos.

"Čekali smo mesec i po dana bez odgovora", naveo je on.

Za sada je jasno da su KS Srbije i Hrvatske podneli kandidature, a iste želje imala je i Litvanija.

Odluka o domaćinima četiri kvalifikaciona turnira, računajući i ostale kontinente pored Evrope, biće poznata do 15. novembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво