Trener Dalasa: Marjanović pokazao koliki je profesionalac

Srpski reprezentativac Boban Marjanović počeo je da pruža partije koje se od njega očekuju. Marjanović je dobio dobru minutažu u poslednje dve utakmice Dalasa i odmah se nametnuo treneru Riku Karlajlu.

Tridesetjednogodišnji centar je u pobedi svog tima u Klivlendu postigao 12 poena, uz osam skokova za svega 15 minuta na terenu.

Bobi je sa klupe dao veliki doprinos trijumfu Dalasa i imao je +/- (rezultat tima dok je on u igri) odličnih +25, odnosno najviše u ekipi iz Teksasa.

Zbog toga je i Karlajl bio veoma zadovoljan.

"Marjanović nam je dao veoma dobre minute u poslednje dve utakmice. Bio je u plusu 25 poena za 15 minuta, što je neverovatno. To vam pokazuje koliko je profesionalan jer je ostao spreman. Trčao je i čuvao momke i van reketa", rekao je Karlajl.

Srpski košarkaš je samo jednom u karijeri imao bolji "+/-" rejting i to u duelu odiganom pre dve sezone kada je u dresu Los Anđeles klipersa protiv Denvera došao do +27.

Takođe, postigao je koš kojim je Luka Dončić došao do drugog uzastopnog tripl-dabla.

"Očigledno, Luka i on odlično sarađuju", dodao je Karlajl.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво